arrow_downward
arrow_upward

The Collection

camera_alt 10 Years Benefit Party

Mathieu Kleyebe Abonnenc

camera_alt 08.09-04.12.22

Over In the Womb of the Glass Ship

attach_file 08.09-04.12.22

Through the eyes of Silvia Franceschini

notifications 22.09.22, 19:00

Water & Ghostfriends door Castélie Yalombo

notifications 22.10.22, 20:00-00:00

Thomas Tilly

notifications 08.09-04.12.22

La Loge History

attach_file

10 Years Benefit Party

Wij nodigen u graag uit voor het benefiet evenement voor de tiende verjaardag van La Loge, op vrijdag 2 september, om 19 uur in Kluisstraat 86 - rue de l’Ermitage, in Elsene.

We brengen een programma met performances van kunstenaars Jeanna Criscitiello, Susana Pilar en Ula Sickle, we zullen dansen op de klanken van de DJ-set van Céline Gillain

Die avond onthullen we The Collection, een exclusieve reeks kunstwerken op oplage van kunstenaars met wie we de afgelopen tien jaar hebben samengewerkt :

Leonor Antunes, Marwa Arsanios, Koenraad Dedobbeleer, Daniel Dewar & Gregory Gicquel, Nathalie Du Pasquier, Mathieu Kleyebe Abonnenc, Caroline Mesquita, Sophie Nys, Ula Sickle, and Jos de Gruyter & Harald Thys.

Tijdens het feest organiseren we een Art Raffle, een tombola waar u uw geluk kunt beproeven en de afzonderlijke werken of de volledige set van The Collection kunt winnen. De set zal die avond ook te zien en te koop zijn tegen een lanceringsprijs.

Toegangskaarten (voor zowel het feest als voor de tombola) zijn nu verkrijgbaar vanaf 165 euro en geven exclusief toegang tot ons avondprogramma, drinken en eten door Dindin's.

Indien u de toekomstige activiteiten van La Loge wilt steunen, maar niet aanwezig kunt zijn bij de festiviteiten op 2 september, aarzel dan niet om deel te nemen aan onze Art Raffle. U kunt tombola loten kopen voor 65 euro. De resultaten van het spel zullen u worden meegedeeld in de week na het feest.

De opbrengsten van dit evenement zullen worden gebruikt ter ondersteuning van het toekomstige programma en de artistieke activiteiten van La Loge.
Wij danken u alvast voor uw steun en wij hopen u massaal te mogen verwelkomen op 2 september en zo deze avond tot een succes te maken!

Open bar & food by Dindin's

Programma

7 pm : Doors open

7:30 : Welcome drink & speech

Launch of The Collection with works by Leonor Antunes, Koenraad Dedobbeleer, Daniel Dewar & Gregory Gicquel, Nathalie Du Pasquier, Mathieu Kleyebe Abonnenc, Caroline Mesquita, Sophie Nys, and Jos de Gruyter & Harald Thys

7:45 Performance door Ula Sickle

8:30 Performance door Susana Pilar

9:30 Performance door Jeanna Criscitiello

10:00 Tombola offering

10:30 DJ-set van Céline Gillain

Koop hier uw kaartjes

Buy here

Vragen
benefitparty.laloge@gmail.com
+32 (0)2 644 42 48
www.la-loge.be